Головне

Sixt Ukraine фінішувала другою на "Ралі Фараонів"

10.10.2011 13:02 936 0

Вперше в історії українська команда потрапила у призові місця на етапі Кубку Світу з ралі-рейдів.

Команда SIXT UKRAINE 8 жовтня фінішувала на 2 місці в абсолюті та на першому місці у своїй категорії Т1.1 (автомобілі суперпродакшн з бензиновим двигуном) на етапі Кубку Світу Ралі Фараонів, яке відбулося у Єгипті, йдеться у прес-релізі.

На останньому, шостому, етапі довжиною у 414 км фортуна посміхнулася SIXT UKRAINE. Боріс Гадасін, який ішов третім, перевернув автомобіль. Водночас у Юна Міцухаші зламався ремінь генератора.

Екіпаж Вадима Нестерчука у цей час упевнено йшов за лідером гонки Жаном Луї Шлессером, програючи йому від 5 до 10 хвилин протягом всієї гонки. За підсумками останнього етапу українці фінішували другими.

Нестерчук оцінює свій виступ на Ралі Фараонів чудовою підготовкою до Дакару. Крім цього, він задоволений результатом ралі.

"Ми чекали цього моменту, і його повністю використали - обійшли своїх двох основних суперників. Друге місце на Ралі Фараонів - хороший результат для нашої команди. Він вселяє впевненість у наших силах. Думаю нам під силу приїхати у десятці найсильніших на Дакарі", - сказав він.

Коментарі ()