Головне

Чемпіонами України з кільцевих гонок стали Іванченко, Жовтоног і Скуз

28.09.2011 16:01 405 0

У минулі вихідні гонщики на вулицях Львова визначали чемпіонів України з кільцевих гонок.

Як зазначив Ігор Крижанівський, голова комітету кільцевих гонок Автомобільної федерації України, проведення змагань на вулицях міста є важливим кроком на шляху популяризації вітчизняного автоспорту, йдеться у прес-релізі.

"Якщо на "Чайку" приїжджають лише любителі гонок, то у місті глядачами стають навіть випадкові перехожі. Для нас це дуже важливо", - сказав він.

Лада 1500
До останнього дня змагань ім'я лідера залишалося невідомим. Для перемоги у чемпіонаті Сергію Юнашеву було необхідно, щоб у недільній гонці взяло участь щонайменше 7 автомобілів. Однак цього не сталося, і лідером за результатами п'яти етапів став Олександр Іванченко.

Лада 1600
Незважаючи на перші місця на львівському етапі, Володимиру Апосталюку та Вадиму Галанському не вдалося потрапити до трійки лідерів чемпіонату. Ними стали Валерій Жовтоног, Руслан Сєров і Василь Водолага.

Touring Light
Посівши перше місце у чотирьох етапах чемпіонату України, капітан команди Master Kart racing team Ігор Скуз достроково став чемпіоном у своєму класі. І їхав він до Львова радше для підтримки рідного брата, якому ще треба поборотися за друге місце. Вже у першій гонці Ігор не зміг фінішувати та зійшов з траси, що дозволило посісти перше місце Олегу Скузу. За результатами другого гоночного дня та чемпіонату в цілому, Ігор Скуз посів перше місце, а Олег - друге.

Коментарі ()