Головне

Сайт для мандрівників AutoTravel і Subaru оголошують старт другого етапу спільний конкурс Дорогами України

07.09.2011 12:39 173 0

5 вересня сайт для мандрівників AutoTravel і Subaru оголошують про старт другого етапу конкурсу разом Дорогами України .

Другий етап триватиме з 5 по 25 вересня включно. Для того, щоб взяти участь у другому етапі конкурсу, користувачам необхідно додати бажаний маршрут по Україні і отримати найбільше голосів у сумі в соціальних мережах.

Мрію переможця реалізує Subaru і надасть все необхідне для дводенної подорожі разом з друзями або родиною.

 Комфорт і безпека на автострадах і бездоріжжя - ось кредо зоряного японського бренда Subaru

Переможець отримає у своє розпорядження на два дні автомобіль Subaru Forester, бензин для дводенної подорожі і засоби для проживання та харчування на весь вікенд, а також сюрприз від партнера Страхової компанії "НАСТА"!
 
Перший етап проходив з 16 серпня по 4 вересня включно. Щоб взяти участь у першому етапі конкурсу, користувачам необхідно було додати маршрут, по якому вже була здійснена поїздка по Україні.

Subaru надасть все необхідне для дводенної подорожі разом з друзями або родиною

У результаті переміг маршрут "Напрямок Північ", який у сумі набрав найбільшу кількість голосів у соціальних мережах, а його автор отримав фотоапарат Nikon D3100 і подарунок від Страхової компанії "НАСТА" - поліс добровільного медичного страхування "НАСТА-Medhelp" на цілий рік!

Конкурс  проходить на сторінці в два етапи.

Додавайте маршрути! Збирайте друзів! Реалізуйте мрії!

***

Про Subaru
Комфорт і безпека на автострадах і бездоріжжя - ось кредо зоряного японського бренда Subaru. Зоряного в прямому сенсі слова - адже раніше компанія, яка випускає авто, займалася авіабудуванням, а на самому логотипі зображені 6 зірок.Висока потужність якого автомобіля Subaru разом зі стильним зовнішнім виглядом забезпечують як водієві, так і пасажирам абсолютний рівень задоволення! Детальніше на сайті.

Про Страхової компанії "НАСТА"

Страхова компанія "НАСТА" працює на території Україні з початку 2008 року.
З самого початку своєї діяльності в Україні компанія спеціалізується на роздрібному страхуванні і реалізує позитивний досвід, набутий акціонерами на російському страховому ринку. За підсумками 1 півріччя 2011 р. обсяг надходжень склав 29,8 млн. грн., Обсяг виплат 11,4 млн. грн., А фактичний запас платоспроможності в п'ять разів перевищує нормативний показник. СК "НАСТА" одна з небагатьох компаній в Україні, яка пропонує добровільне медичне страхування для фізичних осіб. Детальніше на сайті


Коментарі ()