Головне

Україна знову штурмує "Дакар"

23.12.2010 17:24 445 0

На найпрестижнішому ралі планети представляти нашу країну буде команда "Sixt Ukraine" на чолі з Вадимом Нестерчуком (40 років).

Сама гонка пройде з 1-го по 16 січня, інформує blik.ua.

Незабараом команда вилітає в Буенос-Айрес, де і стартує ралі. Нагадаємо, що "Дакар-2009" не відбувся через проблеми з безпекою в Африці, і з минулого року перебрався на новий континет - до Південної Америки.

Як і в минулому році, наша команда буде представлена відразу в двох класах - позашляховиках і вантажівках. Причому всі учасники команди, незважаючи на національність (за нашу країну поїдуть росіянин і французи) отримали українські ліцензії і будуть виступати під жовто-синім прапором.

Цього разу в планах нашої команди не тільки дійти до фінішу ралі, а й потрапити в десятку найкращих. Відзначимо, що за 15 днів учасники, а їх - рекордна кількість 430 екіпажів (наша команда отримала номер 380), повинні будуть пройти більше 9000 км, з яких 5000 - залікові. На відпочинок всього один день - 8 січня.

Цікаво й те, що одну з ділянок маршруту буде проведено на висоті 4800 метрів. Також будуть етапи і по самій сухій пустелі на планеті - Атакамі.

Коментарі ()