Головне

Себастьян Феттель: "Важливо не припиняти роботу над собою"

08.12.2010 20:00 279 0

Чинний чемпіон світу Себастьян Феттель не має наміру зупинятися на досягнутому і збирається самовдосконалюватися і далі.

Німець вважає, що він може стати ще сильнішим і швидшим, пише formula1.ua, посилаючись на Motorsport-Total.

"Вперше я перебуваю в тій ситуації, в якій завжди хотів би опинитися. Але я знаю, що не можу просто продовжувати виступати, як було в минулому сезоні. Для мене важливо не припиняти роботу над собою і знайти, що може зробити мене ще сильнішим і швидшим", - сказав він.

"Формула-1 - це не просто бій техніки, в якому кожна команда намагається побудувати ще більш швидку машину. Є речі, які я, як спортсмен, можу робити краще. І я планую зробити це.

Повинна бути причина, чому один або два спортсмени, наприклад Роже Федерер або Рафаель Надаль у тенісі, або Тайгер Вудс у гольфі демонструють приблизно однакові, рівні результати. З цього можна багато чому навчитися. Я з задоволенням спостерігаю за спортивними змаганнями по телевізору, люблю дивитися Олімпійські ігри або інші змагання, тому що там можна багато чому навчитися", - зазначив Феттель.

"Що стосується мого суперництва на трасі з Міхаелем Шумахером, то в цьому сезоні він досить часто показував, що все ще може швидко пілотувати, навіть, незважаючи на те, що він не є наймолодшим пілотом в чемпіонаті. Цей рік був складним для нього, мабуть, машина не була настільки хорошою. Але Міхаель знає, що він повинен робити, щоб знову їхати попереду", - підсумував Феттель.

Коментарі ()