Головне

Шумахер по закінченні сезону залишить Формулу-1?

17.09.2010 14:45 484 0

По закінченню сезону в команді "Мерседес" відбудеться ряд змін. Німецьку команду може залишити легендарний Міхаель Шумахер. Таку думку висловив експерт BBC Едді Джордан, повідомляє sport-express.ru з посиланням на ESPN.

"Мені здається, Шумахер втомився. Його ілюзії на успіх розвіялися. Він розуміє, що витримати конкуренцію з більш молодими й швидкими пілотами буде архіскладно. Швидше за все, він чи навряд допрацює свій трирічний контракт до кінця", - заявив Джордан.

Також колишній власник команди "Формули-1" відзначив, що на рішення Шумахера піти може вплинути інцидент, що відбувся під час "Гран-прі Угорщини", коли "червоний барон" був покараний за небезпечне водіння при обгоні Рубенса Баррікелло.

"Цей випадок наочно показує, що Шумахер пілотує по старих і звичних для себе правилах. Він ще не усвідомив, наскільки вони змінилися. Вважаю, що, незважаючи на всю свою майстерність, у наступному році Шумахер навряд чи сяде за кермо машини, яка не дозволяє йому бути швидким на трасі", - додав Джордан.

У той же час прес-аташе Шумахера Сабіна Кім спростувала всі припущення щодо дострокового відходу свого клієнта з гонок, заявивши, що той має намір відпрацювати свій контракт до кінця.

Коментарі ()