Головне

Фізікелла відкрив у Києві магазин "Феррарі". ФОТОРЕПОРТАЖ

09.03.2010 17:30 342 0
Фізікелла відкрив у Києві магазин "Феррарі". ФОТОРЕПОРТАЖ

Знаменитий гонщик Формули-1 Джанкарло Фізікелла, який представляє "Феррарі", відвідав столицю України.

У Києві у вівторок, 9 березня, Джанкарло відкрив магазин одягу й аксесуарів "Феррарі", інформує кореспондент "Чемпіона".

"Я дуже радий бути на цій церемонії. Я вперше приїхав до Києва і, незважаючи на те, що побачив я мало, мені тут дуже сподобалося. Я із задоволенням ще приїду до столиці України", - взяв слово пілот.

Також Фізікелла залишився враженим магазином і тим вибором, який тут є. Як запевнили організатори відкриття, магазин у Києві є найбільшим магазином аксесуарів "Феррарі" у Європі.

Після відкриття Джанкарло поспілкувався з представниками ЗМІ. Так, він зазначив, що як третій пілот "Феррарі", завжди має перебувати у чудовій формі, щоб замінити своїх колег, якщо у тих виникнуть проблеми на старті сезону.

Як розповів сам Фізікелла, у цьому сезоні у нього є своя гоночна програма. Джанкарло виступатиме у "Le-Mans Series", і вже провів перші тести.

Гонщик вважає нову систему нарахування очок у сезоні-2010 цікавою. Тому він позитивно сприймає таке нововведення.

А свій перехід до "Феррарі" минулого сезону він назвав одним із найщасливіших моментів у кар'єрі.

"Для мене найголовнішим у міжсезонні було втримати місце у топ-команді. Не було сенсу виступати у команді-середнячку, адже у моїй кар'єрі їх було чимало. Тому здійснилася моя мрія, і я щасливий виступати за "Феррарі", - розповів він.

Зробив свій прогноз Джанкарло Фізікелла і на майбутній сезон Формули-1.

"У нас є чотири команди, які боротимуться за першість цього сезону. Це "Феррарі", "Ред Булл", "Мерседес" і "Макларен". Думаю, у нас буде дуже захоплюючий сезон.

Феліпе Масса й Фернандо Алонсо у рівних вагових категоріях. Алонсо я ще знаю по виступах у "Рено", і він був досить сильним напарником. А Феліпе ледь не став чемпіоном у 2008 році, тому тут сили рівні. Я - частина "Феррарі", і не можу сказати кому віддаю перемогу, Массі чи Алонсо. Головне, щоб виграла команда, а вони хай вирішують між собою", - зазначив гонщик.

Усі світлини Дмитра Ларіна

Коментарі ()