Головне

Український клуб виграв Кубок європейських чемпіонів зі спідвею

21.09.2009 16:01 455 0
Український клуб виграв Кубок європейських чемпіонів зі спідвею

Спідвейний клуб з Рівного "Каскад", у суботу, 19 вересня у польському місті Торунь, став володарем Кубка європейських чемпіонів.

Суперниками рівненської команди були чемпіон Польщі "Унібакс", угорський клуб з Дебрецена "Спідвульф", а також російський "Восток" з Владівостока, повідомляє ЗІК.

У цих змаганнях рівненський "Каскад" виступить у такому складі: Кшиштоф Каспшак, Олександр Бородай "Каскад" (Рівне), Рафал Оконєвскі ("Сталь" м. Хожув - Польща), Гжегож Валасек ("Фалюбаз" м. Зелена Гура - Польща, "Індіанерна", м. Кумла - Швеція), Рафал Добруцкі ("Фалюбаз" м. Зелена Гура - Польша, "Піратерна", м. Мотала - Швеція).

Українському клубу вдалося випередити з незначним відривом польський клуб, також залишивши позаду себе росіян. Відтак, вперше за історію існування такого виду змагань українці стали переможцями.

По завершенні четвертої серії заїздів рівненський клуб набрав у сумі 31 очко. 30 у поляків і 29 у росіян. В останній серії заїздів завдяки перемозі в 19 заїзді Каспшака і Оконєвському, що прийшов другий у 20-му заїзді, Каскад набрав 38 очків, ставши переможцем.

Коментарі ()