Головне

Чемпіонат України на легкових автомобілях та багі ледь не завершився трагедією

16.06.2009 19:31 386 0

Минулими вихідними на Чернівецькій автомототрасі відбувся 2-й етап чемпіонату України на легкових автомобілях та багі. Змагання ледь не завершились трагічно. Так бронзову нагороду у змаганнях 12-го класу автомобілів завоювала Ірина Сікорська. Але дісталася вона чернівецькій гонщиці дорогою ціною. Під завершення змагань, в останньому заїзді, на останньому колі спортсменка потрапила в аварію, - повідомляє citi.cv.ua.

Автомобіль Сікорської на швидкості під 100 кілометрів винесло на пагорб і він сторчма упав на землю більш ніж з двометрової висоти. Понад 10 хвилин не могли витягти Сікорську з розбитого автомобіля. Потім її закривавлену і в шоковому стані відвезли до лікарні.

Але найгірші побоювання щодо наслідків аварії не справдилися. Стан здоров'я Ірини Сікорської, в якої виявлено перелом гомілки, порізи, забої середнього ступеню важкості, лікарі не вважають критичним. Сьогодні ж голова обласної федерації автомотоспорту Михайло Ротар у лікарні вручив мужній автогонщиці завойовану нею медаль.

Коментарі ()