Головне

У чемпіонаті України зі спідвею лідирує рівненський "Каскад"

26.05.2009 15:03 299 0

У Львові 28 травня на львівському мототреку СКА відбудуться перші перегони в рамках новоствореної Української ліги спідвею.

У першому командному чемпіонаті України зі спідвею серед клубних команд візьмуть участь чотири колективи: львівський "СКА-Спідвей", червоноградський "Шахтар", а також рівненські "Каскад" та "Ураган". У кожній зустрічі дві команди протистоять одна одній. Чемпіонат проведуть у два кола, команди зустрінуться між собою вдома і в гостях. Після чого перший та другий клуби у турнірній таблиці розіграють золототі медалі, а третій та четвертий - бронзові.

Наразі вже відбулися чотири зустрічі УЛС. Розпочався командний чемпіонат 15 квітня у Червонограді з повної і беззаперечної перемоги "Шахтаря" над "Ураганом" (57:29). Значно цікавішим виявилося рівненське дербі, яке завершилося перемогою "Каскада" (48:39).

"Каскад", хоча й не без проблем, виграв і дві наступні зустрічі у себе вдома з "Шахтарем" (44:40) і "СКА-Спідвей" (43:41). "Каскад" з дев'ятьма очками зараз очолює турнірну таблицю УЛС.

zik.com.ua

Коментарі ()