Головне

Рон Денніс залишив "Формулу-1"

16.04.2009 19:32 184 0

Рон Деніс офіційно повідомив, що він залишає посаду виконавчого директора команди "Формули-1" "Макларен" і повністю припиняє свою участь у роботі команди. Він збирається зосередитись на новій незалежній компанії McLaren Automotive, що буде займатися розробкою спортивних автомобілів. Про це Денніс розповів у четвер, 16 квітня, під час зборів щодо реорганізації команди.

Посаду виконавчого директора "Макларена" обійме Мартін Уітмарш. У цьоу році Уітмарш вже отримав також посаду керівника британської команди.

"Я передав повноваження керівника "Макларена" Мартіну Уітмаршу 16 січня, коли була представлена наша нова машина. Того дня мене кілька разів запитували, чи поїду я на Гран-прі Австралії. Моя відповідь була: "Так". Я виконав обіцянку, але не як офіційна особа команди "Макларен". Повинен визнати, що відчуття це було дивне" - розповідає Рон Денніс.

"Наступну гонку, Гран-прі Малайзії, дивився удома, в Британії, по телевізору, і знайшов це занняття дуже спокійним. Я чекав, що після безперервних відвідин етапів впродовж стількох років мене обурюватимуть шалені емоції".

Рон Денніс. Фото AP

"Не думаю, що Макс Мослі або Берні Екклстоун будуть не радіти моєму рішенню. Але мене ніхто не примушував. Це моє рішення".

Рон Денніс очолював команду "Макларен" з 1981 року, а розпочав свою кар'єру у "Формулі-1" у 1965 році, механіком у команді "Купер".

За матеріалами Sports.Ru

Коментарі ()