Головне

Ралі "Чумацький Шлях" виграли фіни, команда Prime Rally Team знову зійшла з дистанції

03.11.2008 22:59 212 0
Ралі "Чумацький Шлях" виграли фіни, команда Prime Rally Team знову зійшла з дистанції

Уперше з 2004 року в гонці чемпіонату України з ралі переміг іноземний екіпаж: ралі "Чумацький Шлях" виграв фінський тандемі Антон Ален/Тімо Аланне. Скандинавські гості провели гонку рівно і впевнено, не допускаючи серйозних помилок і по праву зайняли вищу сходинку п'єдесталу, а ось в лідерів знову були проблеми.
 
Конкуренцію фінському екіпажу могли скласти два лідери українського ралі, Олександр Салюк- молодший з команди Prime Rally Team і Юрій Протасов з Ace Racing. Втім, Салюк-молодший зійшов на третій недільній спецділянці через проблеми з підвіскою двигуна, а Протасов не встиг за шість недільних допів відіграти втрачений напередодні час.

У підсумку Протасов - лише другий в абсолютному заліку цієї гонки - що, утім, не зашкодило йому закінчити нинішній чемпіонат на першій позиції. Віце-чемпіоном же країни став Юрій Шаповалов (Фокстрот Ралі Тім), який фінішував п`ятим.

 

Салюк-молодший з Prime Rally Team фінішував на третьому місці в заліку пілотів.

У командних змаганнях перемогу отримала TSUNAMI RALLY TEAM. На другому місці ACE RACING та на третій позиції PRIME RALLY TEAM.

 

Коментарі ()