Головне

Алонсо: "Я не можу повірити, що виграв два Гран Прі поспіль"

12.10.2008 11:43 225 0

Переможець Гран Прі Японії прокоментував, що найцікавішим у гонці став старт, повідомляє f1news.ru:

- Ті, хто їхав попереду мене, поводилися дуже агресивно у першому повороті: це мене трохи здивувало, адже в прохолодну погоду у нас всіх у цій точці траси блокувалися колеса. Я опинився позаду Роберта, і після цього все стало простіше.

Також іспанець розповів, що його машина поводилася відмінно, через що під час другого відрізка він зміг створити певну перевагу і закласти основу для перемоги.

- Перед першим піт-стопом я йшов на другій позиції і по радіо запитав команду, чи зможемо ми виїхати на трасу перед Кубіцою? Для цього нам довелося залити менше палива, але у результаті я вийшов вперед. Траса була вільною, і мені було необхідно створити достатній відрив, оскільки ми не знали, чого можна чекати від м'якої гуми на довгому третьому відрізку гонки, - сказав Фернандо.

І насамкінець він додав:

- Якщо перемога в Сінгапурі була абсолютно несподіваною, ми тоді виграли в особливій ситуації, то сьогодні все було по-іншому: ми перемогли на трасі, яка не дуже підходить нашій машині. Я не можу повірити, що виграв два Гран Прі поспіль.

Коментарі ()