Головне

Бріаторе: "Алонсо не проміняємо ні на кого"

17.09.2008 20:14 474 0

Бос "Рено" Флавіо Бріаторе розхвалив двократного чемпіона світу Фернандо Алонсо, його здатності розвивати і покращувати болід, його мотивацію, яка допомагає всій команді.

- Я не знаю, що трапиться у майбутньому, і ще потрібно подивитися, що вийде з цього сезону, але якщо Фернандо не залишиться в команді наступного року, це не буде зрадою з його боку. Проте, "Рено" повинен зробити крок вперед саме з ним - вже цього року він виконав велику роботу. Ми не "Макларен" і не "Феррарі", але після них болід "Рено" - найшвидший, завдяки тому факту, що Фернандо знову наш лідер. Все, що ми робимо, робимо для нього. Команда відкрита для нього, такою вона і залишиться. Саме завдяки Алонсо машина стала кращою у порівнянні з початком сезону, особливо після гонки в Барселоні.

За останні десять років тільки "Феррарі" та "Рено" вигравали чемпіонати, і очевидно, що Фернандо додасть всім мотивацію для створення кращої машини для сезону-2009, оскільки він залишається найсміливішим з пілотів. Ми його ні на кого не проміняємо, - цитує Бріаторе Marca.

Нагадаємо, що Алонсо вибирає, залишитися йому в "Рено" або пошукати щастя в іншій команді, зокрема, у "Хонді" або "БМВ-Заубері".

sports.ru

Коментарі ()