Головне

12 вересня стартує "Ялта Ралі"

11.09.2008 17:53 168 0

У п'ятницю, 12 вересня, стартує "Ялта Ралі" - етап міжнародного рілі "Кубок Європи". На трасах біля Ялти, Алушти і гори Ай-Петрі змагатимуться найкращі екіпажі. Протягом трьох днів їм доведеться здолати майже 190 кілометрів вузьких асфальтових гірськими доріг, котрі високо оцінені спеціалістами Міжнародної Автомобільної Федерації.

Цього року Україну відвідають гості з Латвії, Росії, Грузії, Узбекистану і Білорусі. Не обійдеться і без шведського екіпажу Ханса і Бьорна Густавссонів, який брав участь у всіх ялтинських гонках після відродження цього ралі.

Усого на даний момент зареєстровано 62 екіпаж, 19 з яких стартують в класі N4 - повнопривідні автомобілі, 16 - у класі А3 і 27 екіпажів змагатиметься у наймолодшому класі, У2. Серед учасників Є й такі, хто виступатиме на Mitsubishi Lancer Evo і Subaru Impreza.

Фото Yaltarally.com

Завдяки активній підтримці змагання президентом Федерації Автоспорту України - Євгенія Червоненка, ралі відвідають відомі політики України і зарубіжних країн, а також зірки шоу-бізнеса, спорту і кіно і інші VIP-персони.

За матеріалами Автоцентр і офіційного сайту ралі

Коментарі ()