Головне

Williams розраховує на успіх у Будапешті

29.07.2008 18:02 288 0

За вимогами до машини траси в Монако і Будапешті вельми схожі. На вузьких вуличках князівства машини Williams виглядали досить непогано, тому пілот британської команди Ніко Росберг справедливо вважає, що і в майбутній вікенд у Williams не має бути проблем зі швидкістю. Нагадаємо, на вихідних у столиці Угорщини відбудеться чергове Гран Прі Формули 1.

Ніко Росберг: "Хунгарорінг абсолютно не схожий на жоден з автодромів, які нам довелося відвідати за останні декілька тижнів. Своєю конфігурацією він нагадує трасу в Монако, де Fw30 була досить конкурентоспроможна, тому майбутній Гран Прі повинен скластися для нас вдало. Торік ми теж виступили тут непогано, тому можемо розраховувати на добрий результат".

"У Будапешті завжди досить жарко, але у мене ніколи не було проблем з високими температурами", - наводить слова німця f1news.ru.

Характеристики траси коментує і технічний директор команди Сем Майкл:

"Автодром в Будапешті вимагає максимальної притискної сили, що примушує пілотів вести машину гранично акуратно, адже на неї діють серйозні бічні перевантаження. Максимальна концентрація - запорука хорошого темпу".  

"Оскільки на Хунгароринзі немає швидкісних поворотів, Bridgestone привезла найм'якіші склади шин. У цій гонці можна спостерігати різні варіанти стратегій з однією, двома, а то і трьома дозаправками, але оскільки на настільки звивистій трасі обганяти практично неможливо, результат у кваліфікації має вирішальне значення", - вважає Майкл.

Коментарі ()