Головне

Юрій Протасов переміг на третьому етапі чемпіонату України із авторалі у Львові

28.07.2008 16:30 465 0

У суботу і неділю, 26-27 липня, у Львові та Миколаївському районі Львівщини відбувся третій етап чемпіонату України із авторалі "6РАЛІ PERLOVA GALYCYNA-2008", яку організувала федерація автоспорту України і галицький автомобільний клуб.

У суботу відбулись два спецвідрізки на Сихівському мості, а у неділю гонщики змагались по дорогах Миколаївського району.

Перемогу на 3 етапі чемпіонату України здобули лідери цьогорічного чемпіонату кияни Юрій Протасов і Олександр Горбік на "Mitsubishi". Вони проїхали усі 10 спецвідірізків за 75 хвилин і 28,5 секунд. Також ця пара здобула і "Кубок Александрова" (цього року започаткували організатори у пам'ять про Андрія Александрова, який трагічно загинув минулого року) за найбільшу кількість виграних спецвідрізків. Їх у них п'ять.

Друге місце на етапі посіли Юрій Шаповалов і Кирило Несвіт, також на "Mitsubishi". Їх час 71.51.4 хвилини. Замкнули трійку лідерів Володимир Петренко і Дмитро Яровенко.

Головний конкурент Протасова за боротьбу у загальному заліку Олександр Салюк-молодший вилетів на третьому спецвідрізку.

Після 3 етапів у загальному заліку чемпіонату лідирує Юрій Протасов, у нього 28 очок. Другим іде Юрій Шаповалов у якого 16 очок. У Володимира Петренка і Олександр Салюка-молодшого по 10 пунктів.

Усього чемпіонат України складається із 7 етапів. Перші два етапи чемпіонату відбулись у Кам'янці-Подільському і Маріуполі. Наступний етап відбудеться у Чернівцях 23-24 серпня 2008 року, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Коментарі ()