Головне

"IV ралі Галичина-2008" стартують на Львівщині

23.07.2008 13:24 740 0

26-27 липня у Львові і Миколаївському районі Львівської області відбудеться третій етап чемпіонату України із авторалі, який носить назву "IV ралі Галичина-2008". І присвячений сторічному ювілею Галицького автомобільного клубу

Про це 21 липня на прес-конференції повідомив директор Галицького автомобільного клубу і один із організаторів ралі Сергій Єжинков.

"Ралі Галичина-2008" буде складатись із 10 спецділянок. Перші два спецвідрізки відбудуться у суботу, 26 липня, на Сихівському мості. У неділю, 27 липня, у Миколаївському районі відбудуться решта 8 спецділянок. Церемонія урочистого відкриття і нагородження переможців відбудеться на площі Марійській, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Цього року у "ралі Галичина" візьмуть участь 44 екіпажі, що є рекордом для цьогорічного чемпіонату України.

"Цього року ще впроваджений додатковий приз - Кубок Александрова, присвячений пам'яті Андрія Александрова, який минулого року переміг на "ралі Галичина", але трагічно загинув на авторалі Слівен. Екіпаж, який здобуде найбільшу кількість перемог на спецвідрізках і здобуде цей кубок" - повідомив Сергій Єжинков.

Усього чемпіонат України складається із 7 етапів. Перші два етапи чемпіонату відбулись у Кам'янці-Подільському і Маріуполі. Після двох етапів у загальному заліку лідирує Юрій Протасов. У нього 18 очок. Далі йде Олександр Салюк молодший, у якого 10 очок. Замикає трійку лідерів Ігор Чаковський - 9 очок.

Коментарі ()