Головне

Алонсо залишить "Рено"?

02.07.2008 13:11 179 0

Нещодавно французька газета AutoHebdo повідомила, що команда "Рено" упевнена в тому, що завоювавши у її складі два титули чемпіона світу Фернандо Алонсо залишиться в команді в наступному сезоні, і не тільки тому, що його контракт розрахований до кінця 2009 року.

 Фернандо Алонсо. Фото turbinov.ru

Зовсім нещодавно з'явилася інформація, поки лише з неофіційних джерел, що команда "Рено"  дуже незадоволена поведынкою дворазового чемпіона - Фернандо Алонсо. Який у свою чергу також незадоволений командою, списуючи усі свої помилки і погані виступи на неконкурентноздатність своєї машини, у порівнянні з іншими командами.

Можливо, саме через це Алонсо дуже багато часу проводить у роботі над розвитком нової машини на сезон-2009 - Renault R29 - повідомляє французьке видання. Ходять слухи, що дворазовий чемпіон дуже чекає появи цього буліда, що повинен дозволити "Рено" повернутися в число лідерів.

Дійсно, логічно припустити, що, Алонсо має намір залишитися в Renault, інакше всі зусилля, що пілот вклав у розробку нового боліда, були б безглузді.

У команді засмучені тим, що Фернандо думає лише про себе, утім також було й в іншій команді, коли він відкрито заявляв, що йому важливий тільки його особистий титул, а зовсім не перемога в Кубку Конструкторів. А в Канаді він навіть не прийшов на брифінг після перегонів.

І все-таки, Пет Сімондс - виконавчий інженерний директор команди "Рено" - готовий зробити все, щоб зберегти Фернандо Алонсо як пілота своєї команди на сезон 2009 року.

Коментарі ()