Головне

Шумахер візьме участь у благодійній гонці на Вемблі

30.06.2008 13:31 912 0

Кращі пілоти всього світу знову братимуть участь у відомій благодійній гонці Чемпіонів, яка цього року відбудеться 14 грудня на стадіоні Вемблі. Трав'яний газон стадіону Вемблі буде загорнений двома тисячами тонн асфальту для того, щоб перетворити цей стадіон на справжню гоночну трасу. Участь зможуть взяти як пілоти Формули-1, так і зірки ралі, чемпіонату NASCAR, кузовних серій, і навіть мотогонщики, які пересядуть за кермо машин.

Стадіон Вемблі під час торішніх змагань, фото AFP

Семикратний чемпіон світу Формули-1 Міхаель Шумахер, якого в торішньому фіналі гонки Чемпіонів переміг чемпіон серії DTM, - Матіас Екстром, цього року має намір знову взяти участь у гонці.

"Чемпіон Чемпіонів. Хай ми виграємо або хай ми програємо. Гонка чемпіонів - це завжди супершоу. Всі пілоти веселяться від душі, а люди просто полюбляють це шоу, бо перебувають у такій безпосередній близькості від дії", - заявив Міхаель Шумахер, який хоч і не виграв торішню гонку Чемпіонів, зате разом зі своїм співвітчизником Себастьяном Феттелем виграв Кубок Націй.

"Яким би не був підсумковий результат, я горджуся тим, що можу допомогти інституту ICM, який працює над дослідженнями хвороб головного і спинного мозку. Сподіваюся, що я також допоможу організаторам гонки Чемпіонів в популяризації і в просуванні цього заходу і в зборі засобів для цієї важливої мети".

Сегодня

Коментарі ()