Головне

"24 години Нюрбургринга". Українці завоювали перше місце на старті у своєму класі і саме зараз беруть участь у гонці. Онлайн-трансляція

24.05.2008 22:50 373 0

За підсумками кваліфікації перегонів "24 години Нюрбургринга" на старт легендарної гонки вийшли 222 екіпажі, у складі яких виступають п'ять українських пілотів. Причому українська команда Racing Team Ukraine завоювала в своєму класі SP2 перше місце на старті! Так само першими українці були й після першої частини кваліфікації.

Гонка розпочалась сьогодні о 15:00 за київським часом і завершиться у неділю у цей саме час.

На офіційному сайті перегонів можна слідкувати за онлайн-відеотрансляцією.

173-сильний "Форд Фієста" української команди. Фото Automobilsport.com

Racing Team Ukraine увечері хоч і відкотилася на 150-е місце у загальному заліку, пропустивши вперед суперників з більш потужних класів, але все одно зберегла лідерство у своїй категорії SP2. І навіть трохи, на 0,7 секунди, поліпшила свій вранішній результат.

У українців з'явився новий серйозний суперник - німецький екіпаж Карла-Хайнца Тайхманна, Міхаеля Шнайдера і Нікі Шелле на Suzuki Swift, який відстав лише на п'ять з половиною секунд. А ось у традиційних суперників з TLM справи пішли не дуже добре - екіпажі Ральфа Мартіна і Бенджаміна Льойхтера підкосили низка технічних проблем.

У вечірній кваліфікації покращив свою позицію екіпаж Станіслава Грязіна, Валерія Горбаня, Сергія Матвеєва і Євгенія Царьова - вранішній результат був покращений більш ніж на десять секунд, завдяки чому російсько-український квартет піднявся до 29-го місця на стартовій решітці.

За матеріалами сайту "Эпидемия скорости"

Коментарі ()