Головне

Українці перемагають на гонках в німецькому Нюрбургрінгу

29.04.2008 18:52 371 0
Другий етап серії багатогодинних кільцевих гонок, що проходить на легендарному автодромі Нюрбургрінг, приніс сенсаційний результат - два з трьох місця на подіуму в класі SP2 зайняли екіпажі української команди Racing TLM Ukraine Team.

Виступаючі на автомобілях Ford Fiesta українські екіпажі Андрій Круглик - Олексій Мочанов і Володимир Кондратенко - Олександр Салюк зайняли відповідно перші і треті місця в класі (8і і 91 в абсолютному заліку гонки).

У кваліфікації українські екіпажі показали відмінні результати, зайнявши на старті друге і сьоме місця, а в ході гонки зуміли значно них поліпшити.

Після двох етапів Круглик з Мочановим, в активі яких перемога і друге місце, прорвалися в двадцятку кращих у загальному заліку чемпіонату. Загальне число учасників серії досягає п'ятиста пілотів.

Ще два інтернаціональних україно-російських екіпажі виступили з абсолютно протилежними результатами. Валерій Горбань і Станіслав Грязін (Porsche 996 RSR) знову, як і два тижні тому назад, фінішували в десятці абсолютного заліку, програвши переможцеві трохи менш п'яти хвилин.

www.korrespondent.net

Коментарі ()