Головне

Вбивці казахстанського фігуриста Тена отримали обвинувачувальний вирок

18.01.2019 09:33 2352 0
Вбивці  казахстанського фігуриста Тена отримали обвинувачувальний вирок

Джерело - obozrevatel.

Підозрювані у вбивстві знаменитого казахстанського фігуриста Дениса Тена Нуралієв Киясов і Арман Кудайбергенов отримали по 18 років в'язниці.

Про це повідомляє obozrevatel.com.

Прокурор вимагав для Киясова і Кудайбергенова 20 років позбавлення волі. Третій фігурантці справи - Жанар Толібаєвій - обвинувачення просило призначити чотири роки в'язниці, її звинувачують в крадіжці за попередньою змовою.

За даними informburo.kz, Толібаєву засудили до чотирьох років в'язниці. Її виправдали за статтею про крадіжку і зобов'язали виплатити сто тисяч тенге збитку (близько 265 доларів).

Киясов і Кудайбергенов відбуватимуть покарання в установі максимальної безпеки, а Толібаєва - в установі середньої безпеки.

Бронзовий призер ОІ 2014 Денис Тен загинув 19 липня минулого року в Алма-Аті після нападу. У цей день 25-річний казахстанський фігурист застав двох чоловіків за спробами зняти дзеркала з його машини та вирішив їх зупинити, після чого почалася бійка.

Пізніше на тілі Тена виявили два ножових поранення глибиною три та дев'ять сантиметрів. Фігурист втратив три літри крові, його доставили в лікарню, але лікарі не змогли врятувати Дениса.

Коментарі ()